نیاز و حاجت خود را به کسی اظهار مکن، مگر به یکی از سه نفر: یا دیندار، یا جوانمرد، یا با شرافت .امام حسین(ع)

جلسه هم اندیشی اعضای تیم بازتوانی در خصوص اهمیت خانواده و چالش های پیرامون آن

در جلسه روز دوشنبه ۲۰ دی ماه 1400، در واحد جامعه نگر بیمارستان کارگرنژاد، در حضور اساتید محترم، جناب آقای دکتر احمدوند و سرکار خانم دکتر برنا، جمعی از دستیاران و روانشناسان و دانشجویان پزشکی، درباره اهمیت خانواده و چالش های پیرامون آن صحبت شد.با توجه به نظریه اکثر روانشناسان و جامعه شناسان، تشکیل خانواده یک ارزش و مرحله‌ای از تکامل محسوب می‌شود ولی در عصر حاضر، به دلایل مختلف در سطح جهانی، تمایل به تشکیل خانواده و فرزندآوری کاهش یافته است. جدای از مسایل اقتصادی به عنوان یک فاکتور مهم، عوامل دیگر نظیر attachment مختل افراد و ترس از جدا شدن از والدین یا والدین از فرزندان و ایجاد مانع برای استقلال فرزندان، تاکید جوامع بر تخصص‌گرایی و به دنبال آن امتناع افراد از به عهده گرفتن مسئولیت‌های بیشتر نظیر تشکیل خانواده، فشار نقشها و فشار جامعه بر افراد در صورت تاهل و فرزندآوری، غیرقابل پیش بینی بودن دنیای پساکرونا و... صحبت شد.

درباره اینکه آیا اهداف مشترک در نهاد خانواده، رسیدن به اهداف شخصی را دچار چالش میکند؟ یا اینکه ایا لزوما تشکیل خانوداه یعنی گذشتن از اهداف شخصی،همچنین با قرار دادن مبنا بر تجربه بشری احتمال تغییر دیدگاهها بر سر تمایل یا عدم تمایل به تشکیل خانواده در جوامع وجود دارد؟  نیز بحث شد.

از تنهایی به عنوان جدی‌ترین پیامد عدم تشکیل خانواده صحبت شد. درباره میزان اثربخشی راههایی که افراد برای مقابله با تنهایی در پیش می‌گیرند بحث شد. از جمله راهکار های موجود برای تسهیل تشکیل خانواده، به تغییر سیاست‌های کارفرمایان، بهبود مهارتهای افراد در روابط و والدگری، آموزش درباره نقشها و مسیولیتهای فرد قبل و بعد از ازدواج و ... صحبت شد.

ساعت : 9:58 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  10 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :230

درج نظر بينندگان خبر :

نام: